pasztet wege

Comments

  1. Bardzo lubię wegańskie pasztety 🙂 i podziwiam Cię za te wszystkie piękne zdjęcia 🙂

  2. Za soczewica tez nie przepadam, ale ten pasztet podbił moje podniebienie ☺ i wcale jej tam nie czuć ?

  3. Tez lubie z gotowanymi warzywami – wtedy pasztet robi sie niezwykle wilgotny ☺

  4. Skuszę się na taką odsłonę pasztetu, może dzięki niemu polubię soczewicę, która występuje w tylu produktach, a wciąż nie mogę się do niej przekonać. Już czuję, że pieczarki okażą się jej dobrym sprzymierzeńcem. 🙂

  5. o tak! soczewica w każdym wydaniu jest boska a pasztety są przepyszne. ja czasem dodawałam również zmielone warzywa i też wychodziło smacznie . muszę wrócić do tematu bo dawno nie robiłam 🙂

  6. Pycha! Robię podobny pasztet, ale dodaję nieco inne przyprawy. Uwielbiam połączenie soczewicy i pieczarek. 🙂

  7. Wegańskie pasztety są super pyszne! Wiele osób mi mówi, żeby mrozić, bo szybko tracą na świeżości, ale u nas znikają zawsze do końca dnia .-)

  8. Bez tych przypraw niestety niejeden wege pasztet wyjdzie nijaki ? musze wypróbować ten z bakłażana, bo jesteś kolejna juz osoba, która go poleca ☺

  9. wyglada swietnie!
    mnie w tych weganskich przepisach przeraza ilosc skladników i przypraw. Wiem, ze musi tak byc ale duzo tego.
    Robiam ostatnio pasztet veganski z pieczonych baklazanów i zielonej soczewicy. Byl rewelacyjny!

Post a Comment